Persondatapolitik:

Dine personoplysninger tilhører dig. Du deler dine oplysninger med Living Flowers, fordi du gerne vil bestille en vare. Men vi forestiller os, at du gerne vil vide hvorfor vi skal bruge dine personoplysninger og hvordan vi behandler dem. Det vil vi gerne fortælle dig.

Data:
Living Flowers bruger kun de data du giver os. Vi behandler dine Personoplysninger til forberedelse, udførelse og håndtering af en aftale og til andre formål, såsom (direkte) markedsføring.
Vi bruger følgende oplysninger:
- Navn og adresse på afsender og modtager
- Telefonnummer
- Betalingsadresse
- E-mailadresse
- Betalingsinformation
- IP-adresse.

For at kunne tilbyde Klarnas betalingsmetoder, vil vi muligvis overføre dine personlige oplysninger i form af kontakt- og ordreoplysninger til Klarna, for at Klarna kan vurdere, hvorvidt du er kvalificeret til deres betalingsmetoder, og for at skræddersy disse betalingsmetoder til dig. Dine overførte personlige data bliver behandlet i overensstemmelse med Klarnas egen Databeskyttelsesmeddelelse


Sikkerhed:
Vi beskytter de oplysninger du giver os, så ingen uvedkommende har adgang til dem. 

Opbevaringsperiode:

Vi gemmer personoplysninger så længe det er nødvendigt for at kunne behandle din ordre og herefter opbevarer vi dem til egen brug i maks. 5 år. Herefter vil personoplysningerne blive slettet, med mindre vi af lovmæssige årsager er forpligtet til at opbevare dem i længere tid.

Jf. bogføringslovens § 10. vil ovenstående data blive gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår oplysningerne vedrører. Vi sender muligvis en tilfredshedsundersøgelse ud med henblik på at udvikle vores produkter og services.