LEVERINGSBETINGELSER

Vi leverer til hele Danmark også til ikke brofaste øer - dog ikke til Grønland og Færøerne.
Vi afsender din ordre samme dag, ved bestilling inden kl. 12.00 på hverdage.
Til ikke brofaste øer kan der forventes længere leveringstid.


LEVERINGSBETINGELSER


Vi leverer til hele Danmark også til ikke brofaste øer - dog ikke til Grønland og Færøerne.
Vi afsender din ordre samme dag, ved bestilling inden kl. 12.00 på hverdage.
Til ikke brofaste øer kan der forventes længere leveringstid.


LEVERINGS- OG AFHENTNINGSMULIGHEDER

 • GLS - Levering til pakkeshop:
  Du kan gratis få din ordre leveret med GLS til en pakkeshop i nærheden af dig.
  Ved bestilling inden kl. 12.00 på hverdage, vil du kunne hente buketten dagen efter i pakkeshoppen mandag til lørdag - Tjek at din pakkeshop har lørdags åbent.

  Da vi sender alle ordre med GLS samme dag, hvis der er bestilt inden kl. 12.00 på hverdage. Vil normal leveringstid være 1 dag, men ved bestilling fredag efter kl. 12.00 og bestillinger i weekenden, vil disse blive sendt mandag til afhentning i pakkeshop tirsdag. GLS leverer ikke på søndage og helligdage.
 • GLS – Omdeling til privat:
  Du kan få din ordre leveret til en private adresse for 34,00 kr. Ordren leveres på hverdage, hvis der bestilles inden kl. 12.00 på hverdage, vil buketten blive leveret dagen efter hvis det er en hverdag. GLS – leverer ikke til private på lørdage og søndage samt på helligdage. Hvis du ikke er hjemme ved levering, vil pakken blive leveret til en pakkeshop i nærheden af dig. Du kan give fuldmagt til, at GLS må stille pakken på din adresse, dette skrives som note ved bestilling, når GLS har stillet pakken, bærer du som modtager ansvaret for pakken.
 • GLS – omdeling til erhverv:
  Du kan gratis få din ordre leveret med GLS til dit firma – husk at notere firmanavn. Ordren leveres indenfor 1-3 dage på hverdage.
 • Leveringstid med GLS:
  Din ordre bliver leveret indenfor 1–3 hverdage med GLS - enkelte pakkeshops har åben for weekendlevering, tjek åbningstiden for din pakkeshop.

  Vi binder, pakker og sender din buket på alle hverdage, hvis du bestiller inden kl. 12.00 på hverdage, så sender vi din buket samme dag. Bestilles buketten inden kl. 12.00 på hverdage, så leveres buketten til pakkeshop dagen efter i hele landet, dog efter 2 dage, når der er tale om Bornholm. Hvis buketten bestilles til privatlevering på hverdage inden kl. 12.00, så leveres buketten hverdagen efter, der er ingen privatlevering i weekenden. Hvis buketten bestilles til virksomhedslevering på hverdage inden kl. 12.00, så leveres buketten hverdagen efter, der er ingen virksomhedslevering i weekenden.
 • Click and Collect: 
  Du kan gratis afhente din ordre hos Living Flowers’ binderi. Du modtager en e-mail når din ordre er klar til afhentning. Din ordre er klar til afhentning samme dag eller indenfor 1 hverdag. Ring gerne hvis det haster, så kan vi som regel løse det. Tlf. 2785 4444.

  Ordre kan afhentes inden for vores åbningstider.
  Mandag – torsdag: 09.00-15:00
  Fredag: 09.00-14:00


  Adresse:
  Rho 18
  8382 Hinnerup
  Danmark

 • Gavekort via e-mail:
  Gavekortet sendes fragtfrit direkte til din e-mail lige efter du har afsluttet købet. I e-mailen finder du en kode og det er denne kode som du videregiver til modtageren af gavekortet. Den kan f.eks. skrives ind i et personligt kort. Vi har ikke fysiske gavekort.

SPOR DIN PAKKE

Alle ordre sendes som pakkepost og gør det muligt at spore din pakke, så du kan se hvor din ordre befinder sig og forventes at blive leveret. Når din ordre er afsendt fra vores binderi, modtager du et Track & Trace-nummer som du bruger til at følge din ordres færden inden den leveres hjem til dig eller til en pakkeboks i nærheden af dig.

LEVERINGSPRISER

Gratis levering på ordre til pakkeshop og erhverv.
Levering til privat adresse for 34,00 kr.

ORDRE TIL UDLANDET

Du har mulighed for at få din ordre leveret til Norge og Sverige.
Ved levering til Norge og Sverige, skal du bestille via landets egen Living Flowers webshop.

Norge: www.livingflowers.no
Sverige: www.livingflowers.se