BLOMSTERBUKETTER MED FOKUS PÅ KLIMA OG MILJØ

Hos Living Flowers har vi gjort det til vores mission at sikre, at alle kan få en smuk buket blomster
ind i hjemmet på en grøn og klimabevidst måde.


BLOMSTERBUKETTER MED FOKUS PÅ KLIMA OG MILJØ


Hos Living Flowers har vi gjort det til vores mission at sikre, at alle kan få en smuk buket blomster
ind i hjemmet på en grøn og klimabevidst måde.


REDUCER DIT CO2-AFTRYK

Blomster er en CO2-synder. Især almindelige, friske buketter har et højt CO2-aftryk, da de ofte dyrkes i drivhuse eller i lande som Afrika og Sydamerika, hvor de efterfølgende fragtes til Europa med fly. Living Flowers skåner klimaet, da vores blomster er dyrket på marker under åben himmel. Transporten er optimeret ved at vi kan fragte store mængder af blomster på mindre plads, da blomsterne ikke skal stå i vand. 
Normalt er kølere på lastbiler nødvendige for at beskytte de friske blomster mod varmen, men da dette ikke er tilfældet med Living Flowers, bruger vi mindre diesel pr. km. Endvidere er vores transport CO2-kompenseret, hvilket sikrer en mere klimavenlig og ansvarlig transport af vores smukke blomster.

Living Flowers er tilsluttet Science-Based Targets (SBTi). Vi har forpligtiget os til at leve op til Paris-aftalens mål om CO2-reduktion og max. 1,5 graders temperaturstigning.

BLOMSTERPRODUKTION

I produktionen bruges desuden solceller og et drypvandingsanlæg, og vi undgår den forurenende flytransport, når blomsterne bliver fragtet til Danmark.

SOLCELLER

DRYPVANDINGSSYSTEM

INGEN FLYTRANSPORT

Når du køber blomster fra Living Flowers, er CO2-belastningen fra dine blomster betydeligt mindre. Faktisk reducerer du dit CO2-aftryk væsenligt, over en 6 måneders periode, sammenlignet med hvis du køber en ny, frisk buket hver uge. Sagt på en anden måde, ved at købe en af vores klimavenlige og smukke buketter, har vi beregnet at den mængde CO2 du sparer, svarer til hvad en bustur fra København til Madrid og hjem igen udleder. Er det ikke vildt?

BAG OM BLOMSTERNE

Blomsternes rejse begynder i EU. Her dyrkes de under åben himmel og uden brug af pesticider eller andre miljøskadelige stoffer. Blomsterne bliver plukket på det mest ideelle tidspunkt og derefter sat i vand, der er blandet med en særlig bionedbrydelig, plantebaseret nektar, der er helt uden skadelig kemi. På den måde får blomsten stoppet sin biologiske aldringsproces, og blomsternes friskhed bliver bundet, så de bevarer deres naturlige skønhed i minimum 6 måneder

Hos Living Flowers har vi en kort forsyningskæde, der tillader kvalitetstjek på alle niveauer. 
God kvalitet betyder, at du bliver gladere for din buket, og forhåbentligt også at du beholder den i længere tid. På vores binderi i Aarhus, er vores blomsterbindere derfor meget opmærksomme på, at hver enkelt blomst og blad lever op til den høje kvalitet, vi forlanger af vores buketter.
Vores bindere pakker buketterne i silkepapir, og de bliver derefter leveret til dig i en flot, hvid kasse.

BLOMSTERNE
DYRKES I EU

BLOMSTERNE
TRANSPORTERES TIL DK

BLOMSTERBINDING PÅ
BINDERIET I ÅRHUS

BUKETTEN BLIVER
LEVERET TIL DIG

DESIGNS

De unikke blomsterbuketter findes i mange forskellige smukke designs og farver. Hver buket er designet med sæsonens farver i tankerne og sat sammen i kombinationer, der bringer et nyt og frisk udtryk til de kommende sæsoner. Vores designer har tænkt buketternes lange holdbarhed med i designet, så der er skabt buketter, du har lyst til at have i dit hjem i minimum 6 måneder.
Vores sortiment af langtidsholdbare buketter skifter løbende, og ofte. Alle vores langtidsholdbare blomster leveres fra vores blomstermark i Spanien, hvor blomsterne gror under den åbne himmel. Her bestemmer årstiden, hvilke blomster, der gror, og vores blomsterbuketter bliver altid designet herefter. Blomsterne er sæsonvarer, og derfor er det ikke sikkert, at vi kan få de samme blomster hjem i foråret, som vi kan i efteråret.

Flere af vores buketter sælges derfor som Limited Edition, og vi kan ikke med sikkerhed sige, hvor lang tid vi kan levere hver enkelt buket design. Derfor er det ikke sikkert, at du kan købe en buket, som du har set for et halvt år siden på vores sociale medier eller hjemme hos din veninde. Det gør til gengæld hver bukets design unikt, og du kan nyde synet af de smukke, langtidsholdbare blomster i minimum 6 måneder. Du kan altid holde dig opdateret om vores sortiment på vores hjemmeside og ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

I designprocessen er der indtænkt, hvordan nogle af blomsterne bibeholder deres naturgivne farver, mens andre skånsomt og uden brug af skadelig kemi påføres plantebaserede farver. Gennem denne proces skiller buketterne sig ud i ethvert hjørne af dit hjem uden at virke eller være kunstige.

BUKETTENS VIDERE LIV:
FRA NATUR OG TILBAGE TIL NATUR

Når du ikke ønsker at nyde din buket længere, kan den bruges til mange nye formål, så du undgår blomsterspild. Du kan blandt andet upcycle din buket gennem do-it-yourself og dermed give den nyt liv ved at give blomsterne en ny form.

Et andet alternativ er også at give buketten videre til en, du holder af, hvis den stadig står friskt og flot. Når buketten ikke kan mere, kan du roligt smide den i komposten eller aflevere den ved bioaffald/haveaffald på din lokale genbrugsstation. Da Living Flowers buketten er naturlig, formulder den som andre bionedbrydelige produkter. På den måde påvirker vi mindst muligt den vidunderlige verden, vi lever i.

FN'S 17 VERDENSMÅL

Hos Living Flowers tænker vi på fremtiden og arbejder derfor aktivt på at understøtte 3 af FN’s 17 Verdensmål. Du kan læse mere om, hvordan vi arbejder med verdensmålene her.

Vi værdsætter vores økosystemer og blomsterne fra Living Flowers er derfor dyrket i Europa under åben himmel uden brug af pesticider og andre miljøskadelige stoffer. Blomsten er håndplukket og friskheden er bevaret ved hjælp af en bionedbrydelig nektar, for til sidst at blive bundet i Danmark.

Living Flowers gør en indsats for klimaet ved ikke at benytte flytransport og er et alternativ til blomster produceret i opvarmede drivhuse med højt energiforbrug. Vores mål er at mindske udledningen af drivhusgasser og dermed begrænse vores klimaaftryk.

Ved at skifte fra konventionelle buketter med kort levetid til buketter fra Living Flowers kan du reducere dit forbrug og derved bidrage til en mere ansvarlig produktion. Grundet den lange holdbarhed reduceres spild og sammen ændrer vi vores vaner. 

Living Flowers er tilsluttet Science-Based Targets (SBTi). Vi har forpligtiget os til at leve op til Paris-aftalens mål om CO2-reduktion og max. 1,5 graders temperaturstigning.

Denne forpligtelse indebærer en uvildig kontrol foretaget af SBTi, der ud fra videnskabelige metoder, vurderer om målsætningerne og handleplanerne er tilstrækkelige ambitiøse og sikre, at de bliver fulgt. Partnerne bag SBTi er blandt andre, FN’s Global Compact, World Resources Institute og WWF, som har lavet standarden for virksomhederne, som er baseret på klimavidenskaben.

 SBTi hjælper virksomheder med at sikre, at deres klimamål lever op til Paris-aftalens mål om CO2-reduktion og max. 1,5 graders temperaturstigning.