Hvilken proces gennemgår de bæredygtige buketter

Blomsterne er håndplukkede på det ideelle tidspunkt, herefter udskiftes blomstens vand med en bionedbrydelig plantebaseret nektar. Derved bevares blomsten på sit højeste og dens naturlige skønhed forbliver. Blomsten får kun stoppet den biologiske aldringsproces, hvorefter den kan holde sig frisk og bevare den naturlige duft i minimum 6 måneder.

Ved at vælge Living Flowers, er du med til at reducere dit CO2-udslip med 99 %. Du støtter samtidig en blomsterproduktion under åben himmel, der ikke gør brug af pesticider og andre miljøskadelige stoffer. Living Flowers skåner miljøet ved at bruge solceller og regnvand til produktionen. Derudover bruger vi ikke den stærkt forurenende flytransport. Så når du køber Living Flowers fremfor almindelige, friske buketter, er du med til at gøre en stor forskel for klimaet.

Buketterne fra Living Flowers findes i forskellige designs og farver. Nogle blomster bibeholdes i deres naturgivne farver, mens andre nænsomt påføres plantebaserede farver uden skadelig kemi. På den måde skiller de sig ud i ethvert miljø uden at virke eller være kunstige. Du bevarer din bukets friskhed, ved ikke at stille den i vand og undgå direkte sollys eller varmekilder som radiatorer og brændeovne. Buketten rengøres nemt for støv med en blød støvklud, en kold føntørrer eller luftspray.

Når du ikke ønsker at nyde din buket mere, kan du roligt smide den på komposten eller aflevere den ved bioaffald/haveaffald på den lokale genbrugsstations. Living Flowers buketten er naturlig og derfor formulder den som andre bionedbrydelige produkter. Fra jord til bord og grav, uden at påvirke den skønne verden vi lever i.

Living Flowers arbejder for at understøtte FN's Verdensmål. Vi tænker på fremtiden og arbejder med fokus på 3 af verdensmålene

Vi værdsætter vores økosystemer og blomsterne fra Living Flowers er derfor dyrket i Europa under åben himmel uden brug af pesticider og andre miljøskadelige stoffer.
Blomsten er håndplukket og friskheden er bevaret ved hjælp af en bionedbrydelig nektar, for til sidst at blive bundet i Danmark.
Living Flowers gør en indsats for klimaet ved ikke at benytte flytransport og er et alternativ til blomster produceret i opvarmede drivhuse med højt energiforbrug. Vores mål er at mindske udledningen af drivhusgasser og dermed begrænse vores klimaaftryk.
Ved at skifte fra konventionelle buketter med kort levetid til buketter fra Living Flowers kan du reducere dit forbrug og derved bidrage til en mere ansvarlig og bæredygtig produktion. Grundet den lange holdbarhed reduceres spild og sammen ændrer vi vores vaner.